Båtservice i Sundsvall

Vi på Hälsinglands Marinservice finns till hands för samtliga kunder som önskar ta del utav båtservice i Sundsvall. Vi hjälper både dig som är privatperson och dig som företagsägare som äger båtar som är i behov utav service. Oavsett om det är problem med båten som behöver repareras eller om du önskar få utfört en felsökning eller service så finns vi där för dig. Vi ser fram mot att svara på dina frågor och vi är inte längre bort än närmaste telefon. Du kan även läsa mer om oss här.

Service av båtmotorer

Vi vänder oss till dig som önskar få hjälp med lagning och service av båtmotorer, bottenmålning och rekond. Vi tar emot båtar av alla olika modeller och märken och utför effektiv och noggrann service med målet att få ett hållbart och kvalitativt resultat. Samtliga uppdrag utförs med beprövade metoder och moderna verktyg för att det ska gå så snabbt och effektivt som möjligt.

Kvalitativ båtservice

Om du befinner dig i Hudiksvall, Sundsvall, Söderhamn eller annan närliggande ort och önskar ta del utav båtservice är du välkommen att ringa oss. Du kan även besök vårt kontor i Hudiksvall så berättar vi mer om våra servicetjänster samt om hur vi kan hjälpa just dig.

Kvalificerad personal

Vi har välutbildad personal som har god vana kring att utföra båtservice på olika sorters båtar. De har kunskaper kring motorbåtar, yacht och segelbåtar och utför all service, oavsett båtsort, med samma stora engagemang och noggrannhet.

Vi ser fram emot att höra från dig! Kom ihåg att du alltid kan få en kostnadsfri offert.

Vi hjälper dig!